Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Vi går samman med SDK DR Service!

Tillsamman bildar vi en lång urstark produktionskedja med tjänster ifrån idé till postinlämning!

MASSOR AV FÖRDELAR FÖR VÅRA KUNDER!


Tryckerier och kunder inom reklam och kommunikation är våra största uppdragsgivare. Med sammanslagna resurser kan vi nu agera som ett och samma bolag och erbjuda en sammanlänkad kedja av tjänster som saknar motsvarighet inom grafiska branschen. ”Business as usual” gäller och kontaktvägarna är de samma som förut.

Så här presenterades nyheten i pressreleasen som gick ut 2019-02-04

PRESSINFORMATION

SDK DR Service och Ranhammar går samman

Bolagen slår samman sina produktionsresurser i Bromma respektive Bromsten och bildar ett bolag med ett tjänsteutbud som är unikt i den grafiska branschen. Kedjan av sammanlänkade tjänster som man valt att kalla “Från Idé till postinlämning” är tänkt att täcka hela spannet av högkvalitativ grafisk produktion till adressering och distribution.
I och med samgåendet förvärvar SDK DR Service AB 100% av aktierna i Ranhammar AB.


Bolagen som i princip haft exakt samma kundbas ser stora samordningsfördelar produktionstekniskt och i förenklad kunddialog. Med en sammanslagen prislista blir kommunikation och offertförfarande också mycket effektivare enligt parterna.

– Diskussioner har pågått en tid och fördelarna med någon form av fördjupat samarbete blev allt mer uppenbara, säger Serdar Toprak, VD SDK DR Service och tillägger:
– Nu valde vi att göra på det här sättet, men någon fysisk samflytt är inte aktuell i nuläget. Förutom effektivare dialog och bredare tjänsteutbud så kommer kunderna inte att märka någon skillnad. ”Business as usual” gäller och kontaktvägarna är de samma som förut.

– Både för våra kunder och vår personal är det här en riktigt bra utveckling, säger Lennart Jernfast, VD Ranhammar. En Win-Win-situation i dess rätta bemärkelse.
Lennart kommer fortsättningsvis att ansvara för Sälj/Marknad.

- Kan bara instämma, det här skall bli roligt säger Roger Ek, den andre delägaren i Ranhammar.

– Roger kommer att fortsätta som produktionsledare och vara vår stresstålige spindel i nätet som han alltid varit, men nu med en ännu bredare palett av tjänster, säger Lennart Jernfast, och avslutar med:
– En lite kul detalj är att Ranhammars huvudkontor nu kan sägas vara tillbaka på vår gamla adress Ranhammarsvägen i Bromma där SDK har sin verksamhet.

Löpande information finns på:
www.ranhammar.se och www.sdkdrservice.seNyhetsarkiv
Senast publicerad: 210915 | Powered by SiteSmart